Shopping Cart
FAQ

Veel gestelde vragen

Wij versturen dagelijks alle orders per DHL of TNT. Indien u voor 18:00 besteld vertrekt het pakket dezelfde dag. Gezien de grote drukte bij vervoerders varieert de levertijd van 2 tot 3 dagen.

Alle bestellingen kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd. Wij kunnen alleen retouren in ontvangst nemen indien deze zijn voorzien van een retourformulier welke onze klantenservice per email verstrekt.

Als u de keuze afhalen selecteert dan nemen wij dezelfde dag telefonisch contact met u op. U kunt dagelijks op afspraak afhalen van 13:00 tot 21:00

Wij versturen een e-mail met de traceercode van het verzonden pakket. Deze traceercode kunt u ook terugvinden in de sectie “my account”.

Stuur een email naar info@rcdeals.nl of vul het contactformulier in.

Stuur direct na de bestelling een email naar info@rcdeals.nl. Wacht niet te lang aangezien wij dagelijks alle binnenkomende bestellingen versturen.

Onze webshop laat op artikelniveau het niveau van de voorraad zien. Indien artikelen uitverkocht zijn geeft onze webshop “in Nabestelling aan”. Deze items zijn reeds verzonden vanuit de fabrikanten echter nog niet voorradig.

Heeft u een specifiek onderdeel nodig wat niet is opgenomen in ons standaard assortiment? Maak een foto van het benodigde onderdeel en verstuur deze naar info@rcdeals.nl

Vragen of suggesties?

Neem contact met ons op

Lage verzendkosten

Vast tarief € 4,50

Eenvoudig retourneren

Retourneren binnen 14 dagen

Top assortiment

Alleen de beste producten

100% Veilig afrekenen

Ideal / PayPal / Creditcard