Shopping Cart

Klantenservice

Service with a smile 😀

Veel gestelde vragen

Bestellingen en Verzending

Wij versturen dagelijks alle orders per DHL of TNT. Indien u voor 18:00 besteld vertrekt het pakket dezelfde dag. Gezien de grote drukte bij vervoerders varieert de levertijd van 2 tot 3 dagen

Tijdens het afrekenen kunt u een account aanmaken. Indien gewenst kunt u ook als gast zonder account afrekenen.

Stuur direct na de bestelling een email naar info@rcdeals.nl. Wacht niet te lang aangezien wij dagelijks alle binnenkomende bestellingen versturen.

Wij versturen een track & trace link naar uw email vanuit de portaal van DHL Parcel.

Wij versturen onze bestellingen binnen Nederland en naar België en Duitsland.

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief 21% BTW, tijdens het uitchecken ziet u de prijs en de btw apart vermeld.

Indien onze voorraadmeter 0 stuks aangeeft kunt u in de meeste gevallen een bestelling doorvoeren middels nabestelling. Alle producten welke middels nabestellingen gekocht kunnen worden zijn reeds onderweg vanuit de fabriek. U kunt contact met ons opnemen voordat u de bestelling plaatst om de levertijd op te vragen.

Het product is uitverkocht en staat nog niet in bestelling bij de fabrikant. Vanwege deze reden is het niet mogelijk om deze online te bestellen. Zodra wij geïnformeerd worden dat de nieuwe zending vertrekt kunt u dit item bestellen middels nabestelling. 

Veel gestelde vragen

Retouneren en Ruilen

Wil je een product retour sturen dan is dat natuurlijk mogelijk. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop, mits aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan, zonder opgaaf van reden. Tijdens het aanmaken van een retour kun je aangeven of je een ander product wenst te ontvangen, je geld terug wil, of een cadeaubon wenst te ontvangen. Is een product stuk? Volg dan de garantieprocedure.

RCDEALS  garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmee in voor de fabrieksgarantie van het aan jou geleverde product. De garantietermijn van RCDEALS komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Deze garantie geldt niet in geval het gebrek is te wijten aan: 1. nagelaten verzorging, of 2. opzettelijke beschadiging, of 3. onoplettendheid. Aanspraak op garantie vervalt indien andere dan de door RCDEALS aangewezen service / reparatiediensten, herstel – of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd. Op tweedehands artikelen geven wij geen garantie.

Wij kunnen alleen retouren verwerken welke zijn voorzien van een ingevuld retourformulier. U kunt uw retourzending versturen naar:

RCDEALS

Stravinskypad 1

3261WT Oud-Beijerland

Onze excuses voor het ongemak, alle bestellingen worden dubbel gecontroleerd om dit te voorkomen. Stuur een e-mail naar info@rcdeals.nl zodat wij u verder kunnen helpen.

Stuur foto’s van uw pakket naar info@rcdeals.nl zodat wij contact kunnen opnemen met DHL / TNT. In overleg met u vinden wij een passende oplossing.

Verstuur een e-mail naar info@rcdeals.nl.

U kunt ons ook per WhatsApp bereiken op 06-11302459.

Alle producten in het winkelmandje worden gedurende 10 minuten gereserveerd. Probeer de betaling nogmaals via uw bank uit te voeren. Een dubbele betaling via iDeal is niet mogelijk dankzij de software.

Zie onze sectie omtrent backorders en nabestelling.

Lage verzendkosten

Vast tarief € 4,50

Eenvoudig retourneren

Retourneren binnen 14 dagen

Top assortiment

Alleen de beste producten

100% Veilig afrekenen

Ideal / PayPal / Creditcard